Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Χρίστος και Θέκλεια

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο εσένα, Χαρά, όσο και το Red Elephant για την άψογη οργάνωση και την εξαιρετική μας επικοινωνία και συνεργασία. Το ταξίδι μας ήταν εξαιρετικά οργανωμένο από εσάς αφουγκράζοντας ταυτόχρονα τις δικές μας επιθυμίες και προτιμήσεις. Η εμπειρία και η κατάρτιση τόσο του Red Elephant όσο και των τοπικών ταξιδιωτικών σας συνεργατών ήταν εμφανής. Οι οδηγοί μας σε κάθε περιήγηση ήταν πρόθυμοι και φιλικοί ενώ γνώριζαν καλά την ιστορία της χώρας και του μουσείου/ναού κτλ που επισκεπτόμασταν κάθε φορά. Ειδικά, η Lynh, η οποία ήταν η συντονίστρια των τοπικών συνεργατών σας στο Βιετνάμ ήταν φιλική και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να μας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στο Βιετνάμ.

Το πρόγραμμα που μας ετοιμάσατε αποτελούσε ένα εξαιρετικό συνδυασμό αναζήτησης πολιτισμού, μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, φύσης και διαφόρων τοπικών αγορών.

Θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που κάνατε το ταξίδι μας αξέχαστο κα ονειρικό.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This